Pages Menu
Categories Menu

Posted by on nov 12, 2013

Gode restauranter med gårdhaver

Mad i gårdhaven

Mad i gårdhaven

Når vejret tillader det, er der ikke noget bedre end at sidde udenfor og nyde en god middag, en frokost eller en brunch. Netop det kan lade sig gøre, når du vælger en restaurant med gårdhave, for her er arealet netop lavet til at sidde udenfor og nyde den gode mad, der bliver serveret.

Der er ikke særlig stor sandsynlighed for at de forskellige gårdhaver ligner hinanden, og gør de det, er det ofte fordi der er brugt de samme havefliser. Det interessante spørgsmål, som der er blevet valgt herfra er: Hvad gør en gårdhave til en god gårdhave.

Den gode gårdhave

Når du skal vælge at spise udenfor i gårdhaven på en restaurant, er der ofte nogle ting, der falder en i øjnene, og disse ting er med til at afgøre, om du vælger at sidde inde eller ude, når du skal spise på restauranten.

Her kan du finde en række ting, der er blevet fundet vigtige, i forhold til et ønske om den gode gårdhave.

Plant underlag: Der kan være meget stor forskel på de havefliser, der er blevet brugt i de forskellige gårdhaver, og derfor kan der også være forskel på hvor plane de er. Det er vigtigt for mange, at det er et stabilt og godt underlag at gå på, hvilket også gør det lettere for kørestole mv. at komme frem og tilbage.

Ordentlige borde og stole: Der er ikke noget mere irriterende end at sidde ved at bord, der vipper bare man rører ved det. Det er netop en af de ting, der også er meget vigtigt at være opmærksom på, når der er en gårdhave. Det kan igen ledes tilbage på valget af havefliser og hvordan de er lagt. Husk derfor at være opmærksom på dette. Der skal også gerne være god komfort i stolene, så man sidder godt i dem.

restaurant

Mulighed for skygge: Bliver det for meget med solen, skal der være mulighed for at komme i skygge eller slå parasoller op. Det er en af de ting, der vil være godt at få med i planlægningen af gårdhaven, så du får langt flere tilfredse kunder.

Den gode mad: Der er ingen tvivl om at den gode mad også er med til at få hele oplevelsen til at give en pil op i stedet for bare ok mad. Du skal bare huske på, at der er flere som vælger at vende om, hvis udseendet af gårdhaven med havefliser osv. ikke er i orden – hav derfor det helt essentielle i orden først, for ellers når du aldrig til maden.

Nu ved du hvad der skal til, så når du skal vælge gode restauranter med gårdhaver – har du en god idé om hvornår det er godt eller skidt.